Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinkelykta och sagobrus



månen ryker

rökringande

moln knippvis i

skimmerkolonn

framför



ja hela skyn

en dopp i grytan

syn över sömntung

vakanssjö och

glimreskog



blinkelyktor

kring gårdar

hus som i fönster

ögon vilar

i sagobrus




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-26 16:10



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Ljuv smak av skogssjömagi
och bygdestugors skimmerögon
med månen blossande bakom
sin rökridå.

Och en titel som retar ordaptiten.

2020-11-27

  Hon kallar sig poet VIP
Jag fastnar vid första stycket...sen så rullar det på som en snöboll i kramsnö och blir större och ett sagobrus
2020-11-26

  AiA Maria den fria
I sanning
är dina skapade ord
-ett ljusfyllt glädjerus !


Tack!
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP