Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon annan

jag såg dig igen
du vände dig bort
och jag visste
du är ingen alls mer
någon annan får bli du

någon annan får bli vi




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-26 16:51



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Smärtsam insikt, gestaltad med både personliga och obestämda pronomen.
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva