Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13. Lustiga huset

Du färgstarka livsrum.
Missförstådda skönhet
för plottrig, för mycket
för ful och fin på samma gång
Adressen hette nåt med fågelsång.

Du livsstarka oas.
Underskattade boning
för unken, för stökig
med små små inslag av mig
och alldeles för många av dig.

mina knoppar brast
och blommade ut,
för normal för Lustiga huset.

Och fastän jag lämnade allt i all hast,
har jag aldrig ångrat beslutet.




Fri vers av otämjd
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-11-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

otämjd