Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tysta livet

Hon säger att den här
världen inte är för henne
vill säga hej då
nattinatt till livet
som vill levas

hon pratar om piller
hon har många
i olika färger
i olika styrkor
kan döda en elefant
skrattar hon

hennes svarta humor
är det ens på skoj

förlåter henne inte
säger jag
om hon ens försöker
svärta ner oss
vårt vi
med hennes nertystade liv
en gång är ingen gång

men hon skyller på livet
för hennes tomhet
jag skyller på sjukdomen
där står vi nu båda två
hon släpper taget
jag ger upp




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 17:22



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Jäkligt fint skissat, det dilemmat och tyngden i den upplevelsen.
2020-12-04

  SatansSon VIP
jag säger faktiskt detsamma om denna världen. den är inte till för folk som mig. utan för stenhårda typer som landa.
2020-11-26

  SatansSon VIP
jag säger faktiskt detsamma om denna världen. den är inte till för folk som mig. utan för stenhårda typer som landa.
2020-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP