Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel, vart kommer du ifrån

då jag inte kunde inte se dig komma
Kunde inte se dig landa här bredvid mig
Och hur kunde du veta att jag står här på bron
ensam och tvär, olycklig som bara den
Jo, jag bara står här och väntar på att nästa vindby
ska ta med mig hem
För åh, vad jag längtar att åter få sova i min egen säng
Hem då jag åter kan få lite lugn och ro
Där jag kan få stå och peta i jorden på min balkong
och bara låta blommorna få gro
Låta de få växa och gro och bli lika stora som jag är
Så, vackra ängel, vart kom du ifrån?!
Och vad har du på hjärtat?

Ken Cassel
26/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-26 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel