Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trött på att bli misskrediterad och missförstådd.


JAG ÄR INTE TED BUNDY

Jag är inte Ted Bundy

Och inte Ardath Bey

Jag är ej Son of Sam

eller gamle B T K

Jag framställs som ett monster

Ser kanske ut som ett

Men jag är ingen våldtäktsman

långt bortom lag & rätt

 

LARZ GUSTAFSSON 26/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-11-26 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP