Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Indianhövdingen Bear Heart värnade om allt levande och vår jord och blev 100 år!


Rotar mig å vänder!

Ligger vaken som vanligt

funderar på solidariteten,

skönt att den finns,

vi måste vara solidariska

med alla små å utsatta!

Miljöpartiet kan det vara

något?

jag tror banne  mig det!

De har pensionärsrabatt 

på medlemsavgiften!

Tänk va många det är

som vill vara rädd om

vår jord!

Å alla urfolk som

slåss för sin rätt!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-27 00:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller helt med dig! Solidaritet är viktigt!
2020-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Viktigt att vi hjälper varandra och är varsamma med Moder Jord!
2020-11-27

    Lena Staaf VIP
Solidariteten och värnandet av livet och vår jord är viktigt!
(Även Vänsterpartiet har pensionärsrabatt!).
2020-11-27

  Sparvögat VIP
Så fint du skriver om att värna om allt levande och beskydda vår jord...
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy