Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla önskar känna inklusion men glömmer gärna att dela med sig av sig själva ...


Om du ej delar med dig ...

... av det du 
kan och vet
utifrån
din egen erfarenhet

blir du kanske med tiden
fullständigt och helt 
obevekligt obsolet ...

 

 

 

 

 

___________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-11-27 05:33



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
... eller kanske inte, men det tål att fundera på.
Generös med sina kunskaper är i alla händelser oftast rätt att vara.
Intressant tanke du kommer med.
2020-11-30

  Kungskobran VIP
Jag känner mig obsolet
då jag inte mycket om livet vet
men jag kanske kan lära
och andra förära
den erfarenhet jag lockats fånga
men det blir nog inte för så många

2020-11-27

  Sparvögat VIP
Kloka ord av dig skrivna...

2020-11-27

  AiA Maria den fria

Val att göra

Stagnation
eller
flöde


Tack för ditt tänkvärda!
2020-11-27

  BenGust VIP
Visdomsord. Den som inte deltar fullt ut
blir med tiden rätt passé.
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP