Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonfrost

Månen lyser
och stjärnorna har bestrött hela himlen
Allt omkring mig gnistrar
av nattens efterlängtade frost
Morgonens klara luft
fyller mig med livslust
och längtan efter snö
massor av vit ren snö
Månljuset skingrar en aning
av novembers kompakta mörker
Stjärnklar himmel vittnar om en verklighet
så mycket större än vår
Tacksamt tar jag emot denna vackra morgon
Förhoppningsfullt njuter jag av gnistret




Fri vers av Jojo
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-27 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo