Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proveniens


I de
vackraste
av salar

Anrika med
proveniens

Bor våra
samlade
erfarenheter




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-27 07:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Proveniensen är essensen
i våra liv
2020-11-27

    Lena Staaf VIP
En guldgruva att ösa ur!
2020-11-27

  Solstrale VIP
Sant, perfekt!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP