Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finsnickarens böjelse

Den ensamma finsnickaren 

Har en böjelse för udda stolar

Och för att se klart på sina verk

Har han coca-colabågade glasögon

 

Han fick i uppgift att tillverka julstjärnor

I storlek extra stora till centrum

Men det hela gick över styr

Eftersom han valde att använda

Tomma spritflaskor och munskydd

Så han fick sparken och åkte hem

Till sitt nyanerade destilleri




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-30 07:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
nysanerade, såg ordet, nys anade, ...

Bra skulpterad kortis med knorr!
2020-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om ett levnadsöde!
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP