Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om "vintergatans stjärnehär" sjöngs det i gammal schlager av Jules Sylvain.


Stjärnströssel



Stjärnors strössel

belyser

ditt hår



Esplanader

i rymd blir

lätt år



Vintergatan

med spark mot

ny vår




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-27 10:46



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Spark mot ljusnande framtid
med stjärneströssel som
ledljus.

Vackert!
2020-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en strålande stjärna på poeternas himmel!
2020-11-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Och ny vår vore underbart!
2020-11-27

    Lena Staaf VIP
Hisnande vackert om vintergatan som symbol för den älskade!
2020-11-27

  AiA Maria den fria

Tack för öppet oändligt vackert ljusfyllt universum!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP