Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framväxt (tanka)

 

 
innan fröfrukost
dag framkallas i mörkrum
mot skarp frostkontrast
småfågelbråk efter mat
skator stör ideligen
 
 



Bunden vers (Tanka) av Per Rydberg
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 11:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Livlig fågelbild!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg