Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Silverkant


Morgontidig ett måste
för att hinna fånga poesin
den talar så lågmält
bara vi lyssnar till rösten
årstidens färger skapar
berättelser genom tid och rum
frosten kantar varje blad
med silverglitter
den finns där
skönheten som omger oss
bara vi ser den






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-27 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP