Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


En studie.


Om MSM:s nyhetsflöde


Den som vill kan verifiera vad regimvänliga journalister lär sig innan de ger sig ut på jakt efter "experter" som säger saker som de håller med om, eller för att genom antydningar straffa dem med meriter men som inte är vänstersympatisörer, eller bara för att se till att genomsnittliga medborgare inte blir hörda.

Bättre är att hoppa över rubriken, den kan i bästa fall antyda vad ämnet på artikeln är. Den sätts ändå av en eller annan kulturell marxist.

Om innehållet har formen, "a, därför b, c, d, e och f" osv så är det frågan om det verkligen är "a" som gäller eller där smygs in "enligt en anonym källa", "skulle kunna", "kan" eller "majoritet". Det är ett tankefel med avsikt.

Och nu vädret. Om vi får starkt solsken i 3 dagar till så kan alla isbjörnar dö. De skulle kunna köra av vägen på väg till isbjörnskonvent eller något. Så det är inte osant. Det är insmuget modus ponens.

En majoritet av vinprovare kan också vara av tron att vi drabbats av global uppvärmning och anonyma källor är mellan journalisten och hans fantasi.

Så, om a poneras insmuget i formen av ett faktapåstående, och hur b, c, d, e och f osv, för kulturmarxister brukar inte vara hemula, direkt blir orsakade eller tvungna av det ponerade eller påstådda a så har vi dålig filosofi och större delen av innehållet i en SvT-sändning.

Av den enkla anledningen att 70% är sympatisörer, 90% kollaboratörer av journalister därifrån, med socialistiska värderingar, så att formen för snyftversionen om de döda isbjörnarna egentligen är "om en skakig och redigerad faktabas" och med "en dos socialism" så "kan alla isbjörnar vara döda inom 20 år", "bostadsmarknaden behöva regleras", "införande av global skatt", "förbud mot glödlampor" och bla bla bla.

Har man en årsprenumeration på Fånbladet eller uppskattar sin påtvingade SvT så vill man inte att nöjet skall förstöras. Men tänka gör man inte på det viset att det är vad som kommits fram till enligt en majoritet av forskare som precis röstat om vad som är det skadliga för svaga och utpensionerade hjärnor.

Jag bjöd in i princip alla fosskare, med hög röst, till omröstningen och det visade sig att en supermajoritet av frenologer är enig om skadligheten i för mycket socialistisk propaganda på bevisat svaga huvuden med skallvinklar kring 177-187 summerat.
Övriga genrer (Journalistisk text) av Koloristen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-27 14:31Bookmark and Share


    Förnekelselandet
Minst sagt uppfriskande läsning.
2020-11-30

  Ulf Carlsson VIP
Snårig text och tankegång.
Mot politisk och kulturell infiltration från alla håll gäller det att skaffa sig ett personligt filter av kunskap och kritiskt tänkande.
2020-11-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
att bedömas av indicier Svt ledtrådar eller "efter förslag antydande " är mycket vanligt i Sverige och i hela Europa. släktingar förbereder hämnd för de som är låsta på sjukhus och vårdgivare tar i beslag telefoner från patienter och tvingar de testamentera vitböcker.
7,000 euro körkort, 20,000 euro i brottmål, är ingenting av vad i helvete interpolerade i går kväll till 18 poliser från Pitesti (Bukarest) tusentals kg guld i hinkar och grisar balja 1 miljon euro, och nu har vi en en annan stad Corona kriget är sorgsna anhöriga förbereder sig spila blod i hämndsyfte med lagen i sina händer.
https: / /adevarul.ro/locale/suceava/dnaSeful-permise-auto-suceava-putea-saincaseze-20000-euro-mita-intr-o-singura-zi-

2020-11-27

  AiA Maria den fria VIP
TÄNKvärt!

Tack!

Jag tänker
att många
vill att någon
annan tänker åt dom...
Utifrån det perspektivet
är det möjligt att svära sig fri
från ansvaret...det är ju alltid
någon annans fel då...eller?
Själv väljer jag ”stilla o tyst”
finner där i nyhetens behag:)
O allvarligt talat -”Hur många nyheter ÄR NYheter”?


Sol!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen VIP