Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vingar sköra som glas



om solen kunde värma själen
som sitter på trappan
i storstadens brusande hav
Ryktesfloran dödar många liv
vad händer idag har vi blivit fattiga i anden
att vi inte längre grannen benåda
som lider nöd
då blir dödens scen av ljus begjuten
porten öppnas som varit tillsluten
och glädjen lyser röd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-11-27 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP