Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Faller ned på kinden

I rädsla att inte räcka till

i stunder av ensamhet

Ingen saknar dig

Det är tyst och stilla

Endast klockan slår

En tåre för  längtan

En tåre  för ödmjukhet

Sitter i stolen och väntar

Det flammar till

Värmen fyller hela rummet

Får en kram

Kroppen darrar tiden varit så tung

Tårarna faller droppar ned

Ögonen faller igjen

Dagen slutar till sist i   lycka och glädje

du kom tillslut.......

 

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-27 16:33



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackert om längtan som går i uppfyllelse...
2020-11-27

  alicja lappalainen VIP
vackra ord om väntan
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP