Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hackkyckling



den snälle behandlas annorlunda
blir den sköre som dominanten hackar på
skrämmer med hot och terror
människan borde vara bättre än så
inte kul starta morgonen med lejonvrål
något jag inte tål

dominanten attackerar den sköre
Robin är stor men ingen dominant
dessvärre sätter terror spår i sinnet
även i kroppen, nervös mage
Nu hamnade Latte i skamvrån
sitter som ett frågetecken i uterummet
för visst är det så den som varit stygg
aldrig varit fostrad
om den danad så från födseln
sannolikt en gaddad gen

På samma sätt med familjeläkaren













Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-11-27 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP