Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKER I ADVENT - tanka

Stjärnor i fönster

ljusen brinner i hemmen

i älskad advent

inget ljus för hemlösa

flyktingbarn i tältläger




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-27 17:40



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Alla behöver ljuset
Tänkvärda ord
2020-11-30

  ULJO
Ett litet ljus på vägen för de som behöver
2020-11-30

  Kajan VIP
Texten är kluven; en bra bild av världen på så sätt. Därför gör den intryck på mig.
2020-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att leva i skilda världar!
2020-11-27

  Öknens Ros VIP
Barnen är de första offren i krig, tänkvärd tanka.
2020-11-27

  AiA Maria den fria

Tack för påminnelsen om obalansen som råder!

Sänder kärlekens tankar till alla o envar i o från ljusen som är tända

<3<3<3
2020-11-27

  Niliboy
Öppet hus å omtanke för de hemlösa i juletid, men det räcker inte!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP