Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VÅGar...VÅGade...VÅGor...


... ... ... FRI surf ... ... ...



O




kom

du


o


vi

skapar

en hel tsunami










Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-27 18:20



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Läste het tsunami ;)
2020-11-28

  Kungskobran VIP
Kärlek som vänder uppochner på tillvaron
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria