Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOTS HUSTRU

Ser du tillbaka, blir du salt,
en stod, som det är bibliskt skrivet.
Ser du tillbaka, blir det kallt
och stelt, det som är kvar av livet.

Se inte bakåt! Blicka fram!
Förflutenheten gör dig fången.
Din framtid föds i dagens damm
och ej i tid som är förgången.




















Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 19:34



Bookmark and Share


  Horace
en dikt att vakna till
och fortsätta med
dagen igenom
till sköna
kvällens
glam
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP