Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Advent/porträtt

 

som hänge, kring liv,
Hon tog andetag där fukt frostar,

steg som molnstod upp,
rörde kroppen mot ny dag.
Det var som om tiden stannade
som om barr fällde sitt om höst.

dagen höll ord och tal, höll som sång.

Hon hummade stilla,
bara därför.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-27 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP