Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


November wow



a moment
frozen in place and time
while i'm breathing




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-27 22:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart! Gillas mycket!
2020-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2020-11-30

  Blomma-Stjärna VIP
ett litet under i sig - för den som har ögon att se med!
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP