Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Petrus Klippan har jag vandrat och förnekat, min enda tröst och hopp stod till att bli den gode rövaren


Mitt rätta straff har föregått Dig, jag är redan uppe...

jag ser från sidan
Du ligger stödd mot korset
spikarna slås in




Bunden vers av Horace
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-02 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace