Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu eller då, framåt är bäst


Till framtiden

För att komma till framtiden i sitt liv måste man
ha varit i dåtiden.

Det kan ha smärtat och lagt livet på sparlåga.
Framtiden? oviss.

För att komma till framtiden, den man saknat, måste man jobba på och inte ge vika.

DÅ är inte samma sak som Nu, men smärtan får oss att fortsätta framåt.

Gråten kan kväva, men försök att andas.

Framtiden finns, jag har nyss mött den!

/© Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-27 23:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"We're the future, your future..."

Snart kommer Jesus igen!

Men LEVER du?
2020-11-28

  Koloristen
"Vi är framtiden" var det ju någon som skrev.

Snart är Han här.
2020-11-28

    ej medlem längre
Ett gott livstecken i dessa corona-tider.
2020-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Jeremia 29:11
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet