Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hus har öppna dörrar av glas, se om du hittar hit


det osynliga

i ordens tvetydighet

en dörr till huset




Bunden vers av Horace
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-11 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace