Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Änglar finns klokuggla



drömde en dröm så fasansfull
vaknade och skrek
Mefistofeles ur helvetet kröp
ångesten anden ströp
handen höll en kopp levrat blod
himlens änglar samlade allt mod
varnade och skrek
slakta stycka bränna alla från Gehänna
det var då vi såg ljuset som brann
och monstren försvann
vattenfallet dem bort sköljde
den onde och hans följe

godmorgonkram älskade uggla<3





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-11-28 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP