Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Draksådden


som man sår får man skörda
folket sådde draktänder
under himlens skogar
de sådde generöst och gödslade
Draktänder ett livskraftigt frö
dock vatten de behöver
utan så begynte de att dö
men källan varken dör eller sinar
och snart växte därur en tät skog
vars rot fästad vid himmel och stam
lika hårt som knuten näve
intet förmådde skilja rot från stam
hur länge de än försökte







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-11-28 08:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Gudars så duktig du är vilken lycka dina kopplingar en bamsekram
2022-07-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP