Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonkläder


Ännu känner jag vemodet förlusten
från gårdagen,
jag kommer ihåg dem alla
minnet väller upp i strupen
så full av regn är jag
vad vore jag om jag glömmer
endaste av de älskade
säg inte bara ett djur, det är en själ

allt blandas i kaffekoppens mummel
vemodet ser den tomma platsen
fönsterplatsen som övertagit av systern Sotis
morgonens ljud är dämpade
vill behålla dem så länge som möjligt
vet jag måste rätta in mig i ledet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-12-01 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP