Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, vi två mot resten av världen

Helt okej
Det känns rättvist
Jämnt
För med dig vid min sida vet jag om att vi kan klara av
allting som vi tar oss för
För vad som än händer vet jag ju om att vid din sida
behöver ingen av oss lida oavsett om vi så gör oss illa
För det är ju kärlek för hela slanten till varann
Du min bästa vän som jag litar på i alla väder och
kläder då du är helt sann
Så god och grann
Och det kan väl knappast bli bättre än så
Så det är du och jag, vi två som gäller mot resten
av världen
Men det fixar vi lätt, vill jag påstå!!!

Ken Cassel
28/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-11-28 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel