Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina dörrar Kung Bore

Var är vintern?
Var är snön?
Var är ljuset?
Torsdag den 28 november
och ingen snö ute,
bara grått grått grått.
Allt har gått till vila för att vakna
upp till våren igen,
nu skall allt täckas av det fina vita
som lyser upp runtomkring,
ger hoppet tillbaks till dem
som tappat sugen och går i ett väntande
töcken.

Snälla Kung Bore vänta nu ej längre,
öppna dina dörrar och släpp ut allt det vita,
ge oss ljuset i iskristallerna att blänka i
vintersolens värme,
ge oss livet tillbaka och låt oss hämta andan,
känna den friska starka livgivande luften
i våra lungor, ge syre åt hjärtat som kan
fortsätta slå och ge livet en ny chans,
dölj allt det gråa och trista,
vi behöver dig nu mer än någonsin.
Ge oss lite hopp om ljus i mörkret,
det är allt vi önskar av dig Vinterns Konung.





Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-28 10:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Om man önskar riktigt, riktigt hårt kanske, kanske Kung Bore färgar marken vit!
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP