Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

 

Jag lägger smycken på din kudde

som du gömt i ditt schatull

jag målar av dig i profil

öppnar mitt innersta när jag är full.

 

Jag tänker tankar

som jag aldrig delar med nån

jag talar alla språk

men vet inte var jag kommer ifrån.

 

Kom vänd mig mot vinden

kom rädda min själ

sköt om mina skador

och behandla mig väl.

 

Men tyck inte synd om mig

ångra aldrig det vi sa

bara visa mig ditt leende

och smek mig ännu en dag.

 

 

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-28 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP