Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige ett land i wobblande obalans...


OSAMS MED ALLA OCH ENVAR!

Alla är osams, ingen är sams med ingen.
Nu är Kalmar/Öland drabbat. Mitt städ
undviker alla närkontakter.

Tror vi på Lock Down för Öland?
Bara ICA har öppet klarar jag mig.
Mattias - ägaren, gör inköpen åt
mig, törs inte gå eller åka taxi.
Tvätten, fy fan, köper nytt online
vänder på kalsongerna "utochin",
då de kan användas flera gånger…

Vi ruttnar alla inifrån - livet står stilla
bara paranoida tankar som cirkulerar.
Folk törs inte mötas ens i trapphuset.
Våld inom 4 väggar lite varstans, står
det i lokaltidningen. Spriten flödar!

Snart behöver jag terapi alternativt
be en bön för återställd ordning.
Gösen blir fin i år i vart fall, men inte
Jul eller Nyår, utan skinka för den har
Covid/19/20/21/22/23/24/25!Lång tid!

Vaccin, ett remedium? Jo, jag tackar!
Inget är, som det ser ut att vara...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-28 11:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra johanne. du kan gott kalla texten fritext modernism.
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje