Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


vem kan jag bli utan makt

 

sorgerna rakryggade stå i givakt

den stilla lyckan är på sin vakt

olyckorna de slår med sin impakt




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-11-28 12:06



Bookmark and Share


  DominiQueen
Håller med Lena i sin analys och uppmuntran med tron att Ord med sann god energi i är den ultimata makten Egentligen energin) på denna jord..
Ord kan påverka, skapa insikt, som leder till förändring dvs Andens seger över materien... Massa god viljekraft krävs, så tror jag... Bara vi inte förlorar oss i kampläget, förstås... Ickevåld fast aldrig passivt - någon slags balans där skaparkraft skapar flow, och aktiverar livslust och förglömmelse av tid och rum. När vi känner att vi är våra egna skapare, när vi ÄR vår verklighet, då känns det som en SKÖN känsla av makt, eller kontroll och att då slappna av är gott ... i ett leende.. Puh, svårt att sätta ord och förklara...
Tack Solstråle - och Lena om Du läser för Era kloka och berörande ord - som väckte tankar...

Och!!!
... Du har ju därtill både ord och bild, som verktyg som Du så skickligt brukar. Du sitter på stor makt syster...
Påverka. Skapa. och framför allt:
-NJUT! :-)

Ljus & Kärlek och varm kram
* H J Ä R T A *
2020-11-28

    Lena Staaf VIP
Klurig liten vers om känsla av maktlöshet. Men ord är också makt.
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP