Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Demens är de anhörigas sjukdom


Farväl mamma!

Idag kom den dagen
du inte längre minns vem jag är
nu är skuggorna mörkare
tiden spelar inte längre någon roll
allt är ett obegripligt nu
trösten når inte in i mörkret
här finns bara sorg
din för det du inte förstår
min för det jag inte förmår

Mamma, farväl!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-28 23:13



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Gripande formulerat om ngt som drabbar oss oskyldigt.
2020-12-05

  Emanuel Sigridsson VIP
Texten känns! Kan det bli mer verkligt?
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP