Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rönnbär

Frigolit.
Hjärta av frigolit.
Målat med guldfärg.
Om du bara kunde se.
Mitt riktiga jag.
Mitt egna skal.
Av rönnbär.
Ganska tunt.
Men skört.
Skator hackar sig igenom.
Ihåligt träd.
Ihålig längtan.
Ihåligt lugn.
Håller andan.
I väntan.
På naturens egna hjärtslag.
Hjärtslag.
Av äkta guld.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-11-28 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP