Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi uttrycker gärna saker om nära och kära i efterhand när det är för sent. Några rader om far medan han är kvar.


Haiku till Far

Tiden är en flod
rollerna är statiska
vi får hoppa i

du först -sextifem
och jag med Tess -åttisju
fädernas stolthet

Spårar dig i mig
drivet att följa regler
musikalitet

tjurigt nöta på
öppenhet för helighet
ALLT för familjen

Har du format mig
är mina brister dina
och fördelarna?

vad bär du med dig
spår av Signhild och Helge
vad är bara ditt?

Jag lånar gärna
hjärtat för de svagaste
och din öppenhet

skägget har jag snott
dragspelet får du ha kvar
skriv på, du vågar!

Tiden är en älv
när du simmar förbi mig
vill jag haka på




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-11-28 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP