Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det ändå vore så enkelt...


Corona!

Melodi: Ramona


Corona!
Med dig blev hemmet en refug
Corona!
Vi har till vänner fått ett sug
vi vill gå på bio, konsert och mycket mera därtill
Istället i hemmet nu klingar mångas ensamma drill
Corona!
När ska du släppa världen ut?
Corona!
Vi längtar att få ge salut
så gå nu i ide och kom ej nånsin ut igen!
Då blir du förvisso vår vän




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-28 18:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hjälper till i kören, jag med!
2021-06-26

  aol
Nynnar bara med och hoppas
2021-05-06

    Lena Söderkvist VIP
Sjunger med.
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP