Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektion

Hoppsan är ett ord man kan hoppa över
eller såklart inte
inga ord är sådana ord
jag tror att alla ord
fyller sin mening
jag läser omsorgsfullt och gärna igen för att känna mig säker på att jag tillgodogjort mig allt texten eller boken har att ge
det jag skriver själv har alltid en rytm som kommer ur mitt huvud eller möjligen mitt blodomlopp
det kan vara konstiga formuleringar
gärna uppradade ord
men alla fyller en mening och ger en rytm
rytmen förändras och pulserar men bör flyta på
jag har väldigt svårt att stryka ord
även om de är små till synes meningslösa så är de med och bär upp texten ger den det flow den behöver
ger kraften i vågen som lyfter och sköljer över och drar sig tillbaka
så är det för mig




Övriga genrer av Eva Ch
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-29 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Ch
Eva Ch