Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SÖKER DIG

Om än med palm och kläder
du strör min stig,
skall korsets råa bräder
snart vänta mig.

Bland fattiga och furstar
jag söker dig
och hungrar du och törstar,
kom då till mig!

När nattens nöd och svärta
nu sänker sig,
jag klappar på ditt hjärta.
Jag söker dig.












Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-29 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP