Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glaserade pepparkakor

December granen.
Glittrande som påfågeln.
En handfull önskan.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-29 09:49



Bookmark and Share


  Horace
modest, värdigt
en handfull
önskan
ögon
ser
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP