Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du önskade henne en trevlig resa

Du hade utrustat henne med
karta och kompass
en resväska full med allt hon kunde behöva
till och med biljetter
för resor jorden runt
flera gånger om
Du hade visat henne hur man lever
hur man andas
visat henne att hon är en del
av det vackra i världen
Hon önskade att du skulle följa henne
ända fram
Men du lämnade henne vid vägkanten
Själv fick hon dra sin resväska den sista biten till tågstationen
Leta fram sina biljetter
sin karta och sin kompass
Själv får hon resa
använda sin utrustning
på bästa sätt




Fri vers av Jojo
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-29 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo