Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Nanna X, Bokgatan, Sofielund


Spöken i Sofielund - reklam

 

I dag är det första advent. På tisdag, den 1 december, startar Nanna X årliga julkalender på poeter.se. Den har titeln Spöken i Sofielund. Det blir spökhistorier, kattmys, Malmöhistoria och julstämning i en salig blandning. Årets gästpoeter är Anya, farbror zwed, Kaptenlöjtnant, Lars Gullberg, Magdalena Eriksson, Minkki, Nanna X, prima donna, Roger och TrollTörnTrappan. Nytt för i år är att kalendern kan nås via en klickbar "kalender" under SKAPA - SKRIVA på poeter.se:s förstasida. Tack till redaktionen för detta!

Glad advent önskar Nanna X




Prosa av Nanna X
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-29 10:05



Bookmark and Share


    prima donna
Spännande! Ser mycket fram emot läsning! Otroligt läcker bild förresten är det månde hos författaren själv?
2020-12-01

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande att bli omnämnd i en sådan brokig skara! Därtill som toppen på isberget eller botten av julklappsskörden...?
2020-11-30

  TrollTörnTrappan VIP
Förväntansfull bild.. Säljer de månne böcker på Bokgatan? eller snarare blomster till gratis ögonfägnad?
2020-11-30

  Minkki VIP
Vilken fin lösning med kalenderklicket! Nu blir det lätt att följa tråden hur än min dator tredskas. Glad advent!
2020-11-29

  Kajan VIP
Spännande! Borde kunna bli intressant med ett sådant gäng poeter : )
2020-11-29

  100apor
Underbara teman. Det rasslar i julgardinerna! Och intressant att få se den nya funktionen in action.
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X