Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en vacker människa

med en vacker själ kan aldrig vara helt fel
För är man det kan man komma långt med det, då vi
människor tycker om skönhet och vackra
saker och ting
För titta bara på den där ärtan där borta
Visst är hon förtjusande
Så på henne skulle man mer än gärna vilja ha första tjing
Kanske man henne ska slå en liten pling
En liten signal
Tala om för henne hur vacker man tycker att hon är
Att hon är helt fenomenal

Att vara en vacker människa med en vacker själ
kan aldrig vara helt fel
Inte så länge det inte stiger en åt huvudet då man gör sig
märkvärdig och tror att man är något, då man på den
vackra människan kan få spel
För vem fan tror hon eller han att dom e´?!
Man bara undrar?

Ken Cassel
29/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-29 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel