Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pudersnö



Ett tunt täckte vita stjärnor
har fallit under natten
skiraste tyll kantad med glitter
skimrar över gren och strå
varje hustak ser förvånade
att grannen fått tunnaste mössa
virkad och sömmad i vitt
den grå himlen mumlar
det var allt jag kunde bjuda på
till första advent





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-11-29 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP