Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny och Cassandra!

Johnny studsar fram med full fart ifrån den ena sidan
till den andra genom dansgolvet då han plötsligt
får syn på en som han känner igen
En riktigt god vän
Den underbart vackra och förtjusande flickan, Cassandra
Och med henne vill han nu dansa
Så han bjuder upp henne till nästa låt, viskandes i hennes
ena öra
Vågar du att med mig, på dansgolvet chansa?

Cassandra kunde då inte mer än att börja skratta
För hon rycker bara tag i Johnnys ena hand och sliter ut
honom på dansgolvet och börjar svänga på höfterna sina
Och Johnny var inte sen att hänga med i takterna med
benen och fötterna sina, då han hur smidigt som helst
snurrade runt hennes ena axel, alldeles tätt intill henne
snuddandes, samtidigt som han bara förtjusande glatt
log åt henne
Och så höll de båda två på när de hela tiden igenom hela
låten försökte att imponera på varandra
Då de nu inne i dansen med varandra hade börjat att
romansa..

Johnny och Cassandra!

Ken Cassel
29/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-29 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel