Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR INTE ADVENTIST

Jag är inte adventist

Jag är pingstvän

Tycker att advent är trist

Gillar pingsten

 

LARZ GUSTAFSSON 29/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2020-11-29 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP