Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hälsosamt sinne i en sund kropp bör vara upplysningen av den första advent säger gudarna i Olympus.


Förrädare till harmoni måste sänkas.



Hur negativa känslor skadar kroppen och försvagar organen i kategorin som växterna går i vintervila ...

 

Ilska försvagar levern

Sorg försvagar lungorna

Knådning försvagar magen

Stress försvagar hjärtat och hjärnan

Ångest försvagar njurarna

Vi belyser alla lösningar,

Med lugn, tålamod och självförtroende.

Jag önskar dig ljus i allt omkring dig
optimistisk, positiv, kreativ, konstruktiv,
och du kommer att ha allt du vill ha
fortsätt i kombination med
kärlek, förlåtelse, glömma, skapande
och du kommer att bli ett lyckligt, optimistiskt, positivt, kreativt, konstruktivt folk.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-11-29 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP