Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyrbenta



utan känsla för det viktiga
tvärtom varje strå har sensor
fångar nyanser smaken på tungan
dofter som drar förbi
glädjen och sorgen
med åren fast rotade i själen
bandet mellan liv och död
sköraste tråd mellan levande själar
både Latte och Baylie´s
känner Robin inte mår bra
vi vandrar tillsammans
mot samma begravning
mellan mina händer
både krans och kista






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-11-29 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP