Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN STORA KÄRLEKEN

Jag skulle kunna ösa
min kärlek
över dej

Men måste hålla igen
så du inte 
drunknar

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-29 14:06



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Väldigt fint om kärlek - Kan vara till en partner, en förälder, ett barn, spelar ju ingen roll! Man kan behöva vara återhållsam med sina känslor ibland!
2021-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2020-11-30

  Feliaxel VIP
Kloka rader
2020-11-29

  Eva Helene VIP
Fint och klokt på få rader!
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP